Ny byggesag på vej.

Så skal vi til det igen..
Og det stopper jo nok ikke før kommunen har fået plasket det hele til med bygninger..

Men der er kommet et konkret forslag på et nyt byggeri på et område af “marken” der ligger nede i hjørnet ved GLS og Sydvej på ca. 32.000 m2 hvoraf bygninger (administration og produktion) udgør ca. 13.000 m2.
10.000 m2 produktion og 3.000 m2 kontor/administration.

Som altid er vi jo med på vognen og blev tilbage i starten af december 2010 inviteret til møde omkring projektet på Borgmesterens kontor.
Vi var Lars (Blommehegnet 7), Ahsen (Kornelhegnet 2) og undertegnede (Kornelhegnet 8).
En som næsten altid saglig og konstruktiv gennemgang hvor kun Borgmesteren var med fra kommunen.

Projektforslaget blev fremlagt og gennemgået og Borgmesteren skulle vende tilbage med svar på nogle konkrete spørgsmål vi havde.
Vi fik svar fra ham medio december og har kommenteret disse svar sammen med det konkrete projekt her i starten af 2011.

I dag kom så nedenstående dagsorden til næste møde i plan- og miljøudvalget som afholdes den 11/1.

http://polweb.nethotel.dk/Produkt/PolWeb/default.asp?p=hojetaastrup&page=document&docId=61098&itemId=61107

I den var der nogle modstridende ting ift. den gennemgang vi havde med Borgmesteren så det har vi jo bedt ham om en forklaring på som jeg er sikker på vi nok skal få.

Sammenholdt med de tidligere mastodont-agtige projekter er der denne gang tale om et mere tåleligt projekt som bortset fra bygningshøjder der overstiger de tidligere aftalte mål på max. 8.5 m er vi i “beboergruppen” enige om at det bestemt kunne have været meget værre og da dette projekt ligger i den bagerste ende af området var vi rimeligt enige om at det nok ikke kunne blive meget bedre når det nu ikke kunne være anderledes.
For der kommer jo byggeri på “marken” det ved vi jo alle – det er stadigvæk kun et spørgsmål om tid.

Det der stadigvæk er den største hurdle er helt klart trafikken som jo ikke bliver mindre med dette projekt og bestemt heller ikke mindre med tiden når nu det lader til at Copenhagen Markets er begyndt at røre på sig for alvor.
Derfor har vi også i forbindelse med dette konkrete projekt endnu engang bragt trafikken på Sydvej på banen og bedt Borgmesteren om nu een gang for alle at tage den bold op og begynde at arbejde seriøst med den.
Sydvej er jo en kæphest for mange og vi skal da bestemt kæmpe en brav kamp for at sikre at vi også fremover kan holde ud at bo langs med Sydvej også selv om der kommer mere erhvervsbyggeri på områderne vest for Halland Boulevard.

Så lad os se hvad der sker i den kommende tid.

Vi skal nok holde Jer informeret så godt vi kan.

De bedste hilsener fra Beboergruppen
Jan Christensen

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *